Over mezelf…

Het is duidelijk te zien dat ik een wandel- en natuurliefhebber ben. Samen met mijn man maak ik leuke tochten door Nederland en Europa. Zo hebben we de afgelopen jaren al heel veel moois gezien.

Voor het gemak heb ik onze wandelingen ingedeeld in verschillende categorieen zoals Zuid Holland, Utrecht, Limburg etc. De categorieen en het archief zijn te bereiken aan de rechterzijde van mijn blog!

Wandel met ons mee en geniet!

Annemiek

Advertenties

4 reacties op Over mezelf…

 1. bomennederland zegt:

  Leuk, ik heb hier even rondgeneusd en vind dat je mooie duidelijke foto’s maakt. Mijn wandelen gaat niet verder meer dan Nederland en meer als doel om ergens te komen en rond te kijken (vooral naar de natuur en bomen) Mijn hoofddoel is bomen, maar ik word graag afgeleid.
  Groet, Karin

 2. annabelspage zegt:

  Hoi hoi leuk op je verhalen te lezen. Wij mogen ook graag wandelen. Maar dan nemen we de GPS graag mee. Want wij zijn ook geocachers en dat kun je goed combineren. Ook trouwens op de fiets. Dus ook veel onderweg de natuur in heerlijk. Groetjes Annabel

 3. Leuk om nog een wandelblog tegen te komen! Sinds een kleine twee weken ben ik ook begonnen met een blog (wonderlijke wandelwereld). Ik blijf je blog volgen, wie weet breng je mij op wandel ideeën!

 4. Ellebel zegt:

  Mooie foto’s hoor! Wat is Nederland toch mooi he?

  Groetjes van Ellebel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s